Timebestilling

Priser

Priser* behandling / coaching:

  • 40 min – 950,- (Enkeltime)
  • 80 min – 1900,- (Dobbeltime)
  • 120 min – 2850,- (Trippeltime)
  • 160 min – 3800,- (Kvadruppeltime)

* Tid brukt utover oppsatt tid vil tillegges sluttpris

Per 1.11.2019

NB: Første timebooking må gjøres i det elektroniske bookingskjemaet nedenfor, og ikke per mail, telefon eller SMS. Dette pga. nye samtykke- & personvernsregler ifbm. GDPR, som krever at jeg innhenter ditt samtykke til å skrive journal. Jeg foretrekker forøvrig alltid at booking gjøres på nett.

Epikriser

  • Ordinær epikrise – 950,- (kun enkle problemstillinger)
  • Omfattende epikrise – 1900,- 

Eksempel på omfattende rapport kan ses her (link)

Forsikring / Egenandel

MSK-Neurology tilbyr en helprivat tjeneste. Vi tar ikke forsikring. Det er heller ikke mulig å betale kun egenandel på bakgrunn av henvisning.

Kontakt oss

Se kontaktsiden her

Beliggenhet

Jeg holder til i 3 etasje, på riksanlegget for tennis (OTA – Oslo tennisarena), hasle i oslo. Adressen er Eikenga 4, 0579 Oslo. For enklest mulig ankomst med kollektiv trafikk fra Oslo S T-bane (retning øst), kan du ta spor ‘5 vestli’ til Hasle holdeplass (8 min reisetid). Her vil du se et stort blått bygg, og det er cirka 2 minutter å gå.

Med bil: Fordi kartet ennå ikke er blitt oppdatert etter at kommunen la om veiene her, sliter noen med å finne fram via GPS. Når du kjører på Økernveien, skal du over brua som ligger i rundkjøringen før Bilia, (- om du kommer fra Økern, og etter Bilia om du kommer fra Carl berner eller Tøyen) og deretter ta første avkjørsel til venstre akkurat der brua slutter. Det står skiltet «Riksanlegget for tennis»

Ta heisen opp i 3. etasje og gå til venstre. Jeg har kontor innerst i gangen (ikke sportsklinikken). Det er venteværelser utenfor toalettene, i fellesarealet.

Parkering:
Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor bygget, mot avgift.

Kart:

Booking for international patients

International patients (i.e. patients who do not reside in Norway), must book here: https://mskneurology.com/booking

 

Fra kroniske korsryggsmerter til skadefri trening. – Fredrik Rydland

Kjetil identifiserte ved første møte, et holdningsproblem blant annet i bekken og startet umiddelbart testing av muskler og korrigering. – Filip Caspersen

Kjetil har stålkontroll på menneskekroppen og hva som skal til for å kunne bevege seg skadefritt. Rygg og skulder har aldri vært sterkere. – Runar